Skip to content
Reformierakonna naisteühenduse NaiRe Tallinna piirkonna liikmed valisid teisipäeval toimunud üldkoosolekul piirkonna uueks juhiks Riigikogu keskkonnakomisjoni liikme Hanah Lahe.
 
Samuti valiti piirkonnale uus juhatus, kuhu kuuluvad Oksana Tandit, Doris Raudsepp, Katrin Helendi, Eve Altrov, Kait Kadajamägi ja Karin Pärtel.
 

„NaiRe loodi selleks, et tuua poliitikasse rohkem tublisid naisi. Soovin NaiRe Tallinna piirkonna juhina selle eesmärgi elluviimisele kaasa aidata. Kevadel ootavad ees Euroopa Parlamendi valimised ja ega kohalikudki enam mägede taga ole. Näen NaiRel tervikuna olulist rolli selles, et Reformierakonna ridades kandideeriks kõikidel valimistel võimalikult palju naisi ning naiste roll organisatsioonis kasvaks,“ ütles Hanah Lahe.
 
Ühtlasi lisas ta, et nii juhatuse kui kõik aktiivsed NaiRe liikmed võiksid olla motiveeritud toetama erakonna tööd oma valdkonna ja ekspertiisi kaudu.
 
Hanah Lahe võtab NaiRe Tallinna piirkonna juhtimise üle Heidy Purgalt.
 
Reformierakonna naisteühendus NaiRe asutati Valve Kirsipuu eestvõttel 30. aprillil 1995 Pärnus eesmärgiga toetada naiste laiemat osalemist poliitilises elus ning korraldada oma liikmetele koolitusi ja kohtumisi. NaiRe Tallinna piirkonda kuulub 168 liiget.

Reformierakonna naisteühenduse Tallinna piirkonda hakkab juhtima Hanah Lahe

  • by