Skip to content

Pressiteade

Reformierakonna naisteühendus NaiRe
21.mai 2023

 

Reformierakonna nasteühendus pidas kevadseminari

 

Nädalavahetusel pidas Tartusse kevadseminari Eesti Reformierakonna naisteühendus NaiRe. Kevadseminaril tehti kokkuvõtteid Riigikogu valimistest, kus Reformierakonna nimekirjas osales kokku 45 naist, kellest 35 on NaiRe liikmed. “Kokku kogusime 83 694 häält ning Riigikogusse pääses 18 naist, kellest 3 asusid ministriametit pidama. Oleme uhked!” ütles NaiRe juht Vilja Toomast.

 

Tema sõnul jälgivad NaiRe liikmed murega tänaseid arenguid ning ka seisakuid Riigikogus, kus puudub igasugune poliitiline austus ja demokraatia. “Me mõistame, et on keerulised ajad aga me pole nõus tänase heaolu nimel jätma oma lastele võlgades Eestit. Toetame meie peaminister Kaja Kallast ja meie ühine soov on kindlustada parem tulevik meie lastele. Oleme kindlad, et lõpuks võidab terve mõistus, mis tagab meile kõigile parema tuleviku,“ ütles Toomast.

Teade: lõpuks võidab terve mõistus

  • by