Skip to content

Kolmapäeval, 26.jaanuaril 2022 valis Reformierakonna naisteühenduse NaiRe Tallinna piirkonna üldkoosolek uueks juhatuse esinaiseks Riigikogu liikme Heidy Purga.
Juhatusse valiti veel Katrin Helendi Haaberstist, Signe Riisalo Põhja-Tallinnast, Hanah Lahe Kristiinest ja noorteklubist, Kristina Šmigun-Vähi Lasnamäelt ning Vilja Toomast Nõmmelt.

Heidy Purga on Eesti poliitik, Riigikogu liige, kus kuulub kultuurikomisjoni. Lisaks on ta ka Tallinna Linnavolikogu liige ning kuulub Reformierakonna Haabersti piirkonna juhatusse.

Heidy tutvustab end järgnevalt: “Eesti suurim väärtus on tema inimesed. Ma hoolin oma riigist ja soovin, et kõigil oleks võimalus ennast teostada. Olen 20 aastat töötanud avaõiguslikus ettevõttes ja tean, kui lihtsalt võivad töös tekkida mugav leigus ning kaugenemine. Olen alati püüdnud seda vältida ning leida kõiges uusi võimalusi ja vaatenurki ning nõudnud seda ka teistelt.”

Naisteühendus NaiRe asutati pea 27 aastat tagasi, 30 aprillil 1995 Pärnus. Selle eestvõtja oli Valve Kirsipuu koos oma aatekaaslastega. NaiRe Tallinna piirkonda kuulub hetkel 179 liiget.

Reformierakonna naisteühenduse Tallinna piirkonna juhiks valiti Heidy Purga

  • by