Skip to content

Täna, väga maagilisel ja ilusal kuupäeval – 1.11 ja kell 11:11 on põhjust Viljandimaal rõõmustada, sest alustab taas Reformierakonna naisteühendus Naire.

Kohalikku ühendust asub vedama Sirli Tallo, kes esimesed sammud võtab kokku järgnevalt: “Läbi aegade on suured meesjuhid (loe: väepealikud) muretsenud füüsilise tugevuse ja tervise pärast, kuid lõpuks on ikka selgunud, et vaimne tugevus ehk naiste vägi võib olla isegi tähtsam. Meesjuhid jõuavad alatasa arusaamisele, et maailm ei võlgne neile palka, boonuspaketti ja mugavat elu, hoolimata nende ettevalmistusest ja haridusest. Meie, Viljandimaa naised, oleme valmis töötama ja saama edukaks oma enda teenete põhjal. Koheste tulemuste ootamist, olgu selleks siis treeningkava, dieedi pidamine või oma äri alustamine – inimesed on selleks kõigeks ette võtnud pika aja. Nii ka meie teame, et pole mõtet oodata kohe kiireid tulemusi. Me rakendame oma energiat mõõdetud kogustes ning tähistame igat kordaminekut ja etapi läbimist oma rännakul. Meil on “kestev jõud” ning me mõistame, et tõelised muutused võtavad aega. ”

Viljandimaa naised lubavad investeerida osa oma naiselikkuse energiast optimaalse oleviku ja igatahes ka parema tuleviku loomisele. NaiRe Viljandimaa piirkonnas on hetkel liikmeid paarikümne ringis. Veel lisas Sirli Tallo, et koondab oma naiskonda tublisid ja edukaid naisi, kes soovivad midagi enda ja ühiskonna jaoks ära teha ning muuta seeläbi elu siin kaunil Eestimaal paremaks.

Kõik algab naistest!

Viljandimaa ettevõtlikud naised alustasid parema tuleviku loomist

  • by