Skip to content

Reformierakondlane Keit Pentus-Rosimannus ütles enne erakonna juhatuse kohtumist partei auesimehe Siim Kallasega, et meeleolu on töine ja koosoleku põhiteemaks kujuneb hoopis omavalitsuste rahastamine.

Pentus-Rosimannuse sõnul on erakonnas töine ja asjalik meeleolu. «Presidendivalimiste rütmist ollakse ammu väljas ja parlamendis tehakse päris süvenenult tööd nii jagamismajanduse eelnõu, järgmise aasta eelarve kui haldusreformi seadustega,» ütles ta Postimehele.

KeitPTema sõnul ongi juhatuse tänase koosoleku põhiteema hoopis omavalitsuste rahastamise põhimõtete muutmine. «[Riigihalduse minister] Arto Aas on selle kallal mõnda aega korralikult vaeva näinud ja juhatuses saame loodetavasti muudatustele rohelise tule anda,» ütles Pentus-Rosimannus.

Kell 11 algaval Reformierakonna juhatuse koosolekul on kohal ka erakonna auesimees Siim Kallas, et saada ja jagada erinevate erakonnaliikmete ja enese väljaütlemiste osas selgitusi.

Allikas: 26.oktoober 2016, Postimees

Keit Pentus-Rosimannus: parlamendis tehakse süvenenult tööd nii jagamismajanduse eelnõu, järgmise aasta eelarve kui haldusreformi seadustega

  • by