Skip to content

Naiskodukaitse Pärnumaa ringkonna esindajad annavad Tori vallas tegutsevale Viira kodule täna õhtul üle sealsete noorte tarvis kogutud esemed ning enda valmistatud mahlad ja moosid.

“Külastasime Viira kodu aasta lõpus ja selgitasime välja, millist abi nad vajavad,” märkis Naiskodukaitse Pärnumaa ringkonna aseesinaine Anneli Rabbi. “Kohapeal selgus, et ühe noormehe lemmikartist on Getter Jaani, võtsime temaga ühendust ja ta käiski neil külas.”

Anneli Rabbi jutu järgi algatas naiskodukaitsja Liina Toome korjanduse Viira kodu elanike toetuseks. Sellele vastasid oma panusega naiskodukaitsjad ise, eraisikud ja firmad, näiteks Woolmint Eesti annetas lõngasid. Esemetest kogunes käsitööasju, meesterõivaid, jalanõusid.

“Kuna Viira kodu on rajatud endisesse koolimajja, tuli majaga kaasa asju, mida sealsed elanikud ei soovi kasutada, jätkutegevusena pakume abi nende ülespildistamisel enampakkumise tarbeks, et anda asjadele uus väärtus,” selgitas Anneli Rabbi, kuidas toetav koostöö võiks jätkuda.

Viira kodu annab psüühiliste erivajaduste ja puuetega noortele võimaluse alustada iseseisvat elu nende vajadusi ja eripära toetavas keskkonnas.

Allikas: Pärnu Postimees, 11.veebruar 2016

Naiskodukaitsjad teevad Viira kodule kingituse

  • by