Skip to content

Reformierakonna uus juhatus nimetas täna erakonna esimehe Hanno Pevkuri ettepanekul Kaja Kallase, Jürgen Ligi ja Urmas Paeti partei aseesimeesteks.

Pevkur ütles erakonna teatel, et lähtus aseesimeeste esitamisel põhimõttest, et nendeks peaksid saama juhatuse valimistel enim hääli kogunud kandidaadid. «Nii Kaja, Jürgen kui ka Urmas on kõik väljapaistvad ja kogenud poliitikud, kes on alati liberaalsete väärtuste kaitsel väljas ning aitavad muuta Reformierakonda veelgi avatumaks,» ütles ta.
Juhatuse valimisel kõige enam hääli kogunud erakonna auesimees Siim Kallas loobus ise aseesimehe kohast.

Reformierakonna juhatuses vahetus laupäevaste valimiste järel neli inimest. Senisest juhatusest ei kandideerinud tagasi erakonna eelmine esimees Taavi Rõivas, endine kauaaegne minister Rein Lang ja riigikokku kuuluv Keit Pentus-Rosimannus, riigikogu liige Urmas Kruuse ei osutunud aga valituks.

Nende asemel pääsesid uute liikmetena juhatusse Siim Kallas, Urmas Klaas, Andrei Korobeinik ja Laine Randjärv. Senisest juhatusest jätkavad Kaja Kallas, Jürgen Ligi, Arto Aas, Ants Laaneots, Maris Lauri, Urmas Paet, Kalle Palling, Anne Sulling, Aivar Sõerd ja Urve Tiidus.

13. jaanuar 2017, Postimees

Reformierakonna üheks aseesimeheks sai Kaja Kallas

  • by