Skip to content

Riigikogu XIII koosseisu liikmed andsid esmaspäeval 30.märtsil 2015 riigikogu avaistungil ametivande, millega lubasid jääda ustavaks Eesti riigile ja tema põhiseaduslikule korrale. Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves kutsus uut riigikogu koosseisu üles tähtsustama inimesi, julgeolekut, e-riiki ja Euroopa Liitu ning läbi viima haldus- ja riigireformi.

Riigikogu 13. koosseisus on Reformierakonnal 30 mandaati.

9.aprillil andsid Riigikogu ees ametivande uus valitsus ja ka asendusliikmetena parlamenti pääsenud.

Reformierakonda esindavad valitsuses peaminister Taavi Rõivas, haridus- ja teadusminister Jürgen Ligi, maaeluminister Urmas Kruuse, majandus- ja taristuminister Kristen Michal, riigihalduse minister Arto Aas, siseminister Hanno Pevkur ning välisminister Keit Pentus-Rosimannus.

Reformierakonna fraktsiooni koosseisus on 10 naist – Urve Tiidus, Laine Randjärv, Terje Trei, Anne Sulling, Maris Lauri, Liina Kersna, Heidy Purga, Vilja Savisaar-Toomast, Ivi Eenmaa, Yoko Alender.

Allikad: Riigikogu veebileht; Postimees; Delfi; ERR

Riigikogu ees andsid ametivande uus valitsus ja parlamenti pääsenud

  • by